De Common & Sense Boutique in Utrecht is geopend!

Een droom die uitkomt: onze eerste eigen mini boutique in het GreenUP warenhuis in Utrecht is open! Een prachtige plek aan de Oude Gracht in Utrecht, vol duurzame merken en inspirerende ondernemers.

GreenUP is een tijdelijk initiatief. We mogen het pand voor 2.5 jaar huren van de Gemeente Utrecht. Het bleef maandenlang spannend of de gemeente dit initiatief zou goedkeuren. Eíndelijk kwam er in juni een go, waarna we met een grote groep ondernemers binnen 2 maanden 1400 m2 boekhandel omtoverden tot warenhuis. Een concept vol duurzame mode, interieur en vintage. En het is vast geen verrassing dat we zoveel mogelijk materialen hergebruikten. Robuuste boekenkasten bouwden we om tot kledingdisplays en de bestaande meubels werden opgeknapt.

Het is zo bijzonder om onderdeel te zijn van deze groep duurzame ondernemers. En hoe mooi is het om aan de Oude Gracht (waar vooral fast fashion te vinden is) de optie te bieden om duurzaam te shoppen! 

Met alle partijen die meedoen in GreenUP vullen samen het werkrooster in, zodat alle makers en ontwerpers naast de winkel ook genoeg tijd blijven houden om mooie producten te creëren. Kom je langs en vind je het leuk om even te kletsen en onze studio te zien? Stuur dan gerust een berichtje, dan zorgen we dat we aanwezig zijn. 

Ades: Stadhuisbrug 5 – Utrecht 

Wie weet, tot snel!:)

 

 

 

Store