DIY embroidery t-shirts

Instructies 

Hoi! Leuk dat je je t-shirt wilt borduren. Hier in filmpjes uitgelegd hoe je dit het beste kan doen. Maar eerst kies je een patroontje. Hier onder staan twee van de drie figuurtjes die wij hebben uitgekozen. Deze kan je, als je er met je rechter muisknop op klikt, downloaden en uitprinten zodat je hem over kan tekenen op je T-shirt.

De bloemetjes kan je op je eigen manier indelen, kleiner en groter. Je ziet in de tutorial hoe je dit doet. 

Voor alles geldt; deel je draad in tweeën. Pak je wollendraad. Knip de lengte af die je ongeveer nodig hebt. Pak 2 draden (van de 4) en trek hieraan. Hiermee heb je ze in tweeën gesplitst. Soms kan dit nog lastig zijn, vraag dan even of iemand je hierbij kan helpen, dat gaat vaak net even wat makkelijker.

Tutorial Flowers:

Hier een filmpje over hoe je deze leuke bloemetjes maakt. Je kan zelf de grootte bepalen en hoeveel je er wilt. Als je benieuwd bent naar hoe je de groene blaadjes maakt, kijk dan even de croissant tutorial.

Tutorial Strikje:

Dit is een simpele tutorial over hoe je dit strikje borduurt. Het is het makkelijkst als je eerst de buitenste lijntjes tekent en telkens je naald op het lijntje zet zoals in het filmpje. Probeer de steekjes zo dicht mogelijk tegen elkaar te borduren zodat je een mooi ingekleurd strikje krijgt.

Tutorial Croissant:

Hier is het ook het makkelijkst om eerst de croissant op het t-shirt te tekenen en dan de vakjes in te vullen met de steekjes die voorgedaan zijn in de video.

Super leuk dat je hier mee aan de slag gaat. Deel gerust het resultaat met ons, wij zijn benieuwd, succes!