Betaalbare, duurzame cadeautjes | Conscious giftguide Common & Sense

Het is weer tijd voor Sint, en om je een handje te helpen vind je in deze giftguide betaalbare en duurzame sinterklaascadeautjes. Zo wordt het voor jou én de makers een mooi en duurzaam sinterklaasfeest.

Cadeautjes vanaf € 7,95

Scrunchie €7.95
Scrunchies in verschillende kleuren en printjes gemaakt van reststoffen.

Giftcard Common & Sense vanaf €10,- 
Onze giftcards kun je al bestellen vanaf tien euro. Een leuke, laagdrempelige manier om anderen kennis te laten met fair fashion. 

Oorbellen Aimee €14.95
Deze statement oorbellen zijn gemaakt door een Fairtrade & social enterprise op de Filipijnen met als missie om lokale makers (meestal vrouwen) te supporten en te empoweren

Oorbellen Jane €14.95
De oorbellen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar ‘plastic’. Geen echt plastic natuurlijk, maar een afbreekbare variant waarvoor onder andere katoenpulp gebruikt wordt.

Cadeautjes vanaf €15,-

Oorbellen Ziva €16.95
Net zoals de Jane oorbellen zijn deze oorbellen ook gemaakt van biologisch afbreekbaar ‘plastic’. Een afbreekbare plastic variant waarvoor onder andere katoenpulp gebruikt wordt. De Ziva oorbellen zijn net iets dikker dan de Jane oorbellen.

Praktisch cadeau: biologische essentials vanaf 17.95
Wil je iemand verrassen met een praktisch cadeau? We hebben een mooie serie van biologische essentials, zoals hemdjes en ondershirtjes. De Essentials starten vanaf €17,95

Oorbellen Fay €19.95
Deze statement beauty’s zijn in hetzelfde atelier gemaakt als de Pearl oorbellen 

Oorbellen Pearl €24.95
De oorbellen zijn gemaakt door een Fairtrade & social enterprise op de Filipijnen met als missie om lokale makers (meestal vrouwen) te supporten en te empoweren.

Uitgelicht: sjaals #lokaalgemaakt

Sjaal met bijzonder verhaal  34.95

In onze webshop vind je een mooie serie sjaals gemaakt van biologisch katoen.

Ze worden gemaakt in Nederland, in een sociale werkplaats door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. We werken niet met harde deadlines, iedereen krijgt alle tijd en rust om te werken aan iets moois. Ben jij op zoek naar een social gift? Dan is de sjaal een mooie match!

In 5 kleuren beschikbaar

ga naar shop

Cadeautjes vanaf €25,-

Ketting Star €24,95
Kettinkje Star 

Sjaals €34.95. 
Lees hierboven het verhaal achter onze sjaals. Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren. 

Ruimer budget? Geef een mooi kledingstuk cadeau
Wil je graag een duurzaam kledingstuk cadeau geven? Contact ons gerust voor persoonlijk advies. We kunnen ook meekijken voor de juiste maat. Contact ons via: support@commonandsense.nl/ 

Heb je al een kijkje genomen in onze shop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *