Betaalbare, duurzame cadeautjes | Conscious giftguide Common & Sense

Het is weer tijd voor Sint, en om je een handje te helpen vind je in deze giftguide betaalbare en duurzame sinterklaascadeautjes. Zo wordt het voor jou én de makers een mooi en duurzaam sinterklaasfeest.

Cadeautjes vanaf € 7,95

Scrunchie €7.95
Scrunchies in verschillende kleuren en printjes gemaakt van reststoffen.

Giftcard Common & Sense vanaf €10,- 
Onze giftcards kun je al bestellen vanaf tien euro. Een leuke, laagdrempelige manier om anderen kennis te laten met fair fashion. 

Oorbellen black ‘n white €14.95
Dit zijn ronde oorbellen, waarbij het frame ingelegd is met textiel. De stekertjes zijn gemaakt van roestvrijstaal. De oorbellen zijn handgemaakt in India, via een NGO project. Fairtrade gecertificeerd.

 

Cadeautjes vanaf €15,-

Oorbellen Jill €16,95
De oorbellen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar ‘plastic’. Geen echt plastic natuurlijk, maar een afbreekbare variant waarvoor onder andere katoenpulp gebruikt wordt.

Praktisch cadeau: biologische essentials vanaf 17.95
Wil je iemand verrassen met een praktisch cadeau? We hebben een mooie serie van biologische essentials, zoals hemdjes en ondershirtjes. De Essentials starten vanaf €17,95

Oorbellen Circles
Dit zijn ronde oorbellen, versierd met kraaltjes in groentinten. De stekertjes zijn net als de Black ‘n white oorbellen gemaakt van roestvrijstaal. De oorbellen zijn handgemaakt in India, via een NGO project. Fairtrade gecertificeerd.

 

Cadeautjes vanaf €25,-

Ketting Star €24,95
Kettinkje Star 

Sjaals vanaf €34.95
We hebben dit jaar weer een hoop mooie sjaals, met een mooi verhaal. Bekijk hier alle sjaals.

Ruimer budget? Geef een mooi kledingstuk cadeau
Wil je graag een duurzaam kledingstuk cadeau geven? Contact ons gerust voor persoonlijk advies. We kunnen ook meekijken voor de juiste maat. Contact ons via: support@commonandsense.nl

Heb je al een kijkje genomen in onze shop?

Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *