Betaalbare, duurzame cadeautjes | Conscious giftguide Common & Sense

Het is weer tijd voor Sint, en om je een handje te helpen vind je in deze giftguide betaalbare en duurzame sinterklaascadeautjes. Zo wordt het voor jou én de makers een mooi en duurzaam sinterklaasfeest.

Cadeautjes vanaf € 7,95

Scrunchie €7.95
Tie dye scrunchie in paarse tinten. 

Oorbellen met hangertje (rvs) €7.95
Heb je onze goudkleurige mini oorbellen al ontdekt? Gemaakt van deels gerecycled rvs. 

Giftcard Common & Sense vanaf €10,- 
Onze giftcards kun je al bestellen vanaf tien euro. Een leuke, laagdrempelige manier om anderen kennis te laten met fair fashion. 

 

Cadeautjes vanaf €15,-

Praktisch cadeau: organic basics vanaf €17.95
Wil je iemand verrassen met een praktisch cadeau? We hebben een mooie serie van biologische essentials, zoals hemdjes en ondershirtjes. De Essentials starten vanaf €17.95. 

Sparkle gift: Ketting met hangertje €17.95
Kettinkje met een ovalen hanger met daarin een gegraveerd takje. Ook hebben we een beauty met een vintage coin. Beide kettinkjes zijn 17.95 en worden verpakt in een mooi hennep zakje. 

Oorbellen Fien €19.95
We hebben verschillende oorbellen in verschillende prijsklassen in onze shop staan. De Chunky Fien oorbellen zijn gemaakt van gerecycled RVS. Je vindt ook varianten gemaakt van afval van zonnebrilmonturen. Cool he? 

Uitgelicht: sjaals #lokaalgemaakt

Sjaal met bijzonder verhaal  34.95

In onze webshop vind je een mooie serie sjaals gemaakt van biologisch katoen.

Ze worden gemaakt in Nederland, in een sociale werkplaats door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. We werken niet met harde deadlines, iedereen krijgt alle tijd en rust om te werken aan iets moois. Ben jij op zoek naar een social gift? Dan is de sjaal een mooie match!

In 5 kleuren beschikbaar

ga naar shop

Cadeautjes vanaf €25,-

Giftcard mét oorbelletjes 
Wil je een giftcard combineren met een leuk cadeautje? Dat kan! Voor €25,- shop je een giftcard t.w.v. €20,- met daarbij de star oorbelletjes gemaakt van goudkleurig rvs. 

Sjaals €34.95. 
Lees hierboven het verhaal achter onze sjaals. Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren. 

Ruimer budget? Geef een mooi kledingstuk cadeau
Wil je graag een duurzaam kledingstuk cadeau geven? Contact ons gerust voor persoonlijk advies. We kunnen ook meekijken voor de juiste maat. Contact ons via: support@commonandsense.nl/ 

Heb je al een kijkje genomen in onze shop?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *