Nieuw: betalen met de Sustainable Fashion Gift Card

Het vinden van een leuk cadeau is niet altijd even makkelijk. Hoe leuk is het dat er een cadeau kaart bestaat waarmee je duurzaam kan shoppen? Vanaf nu kun je bij Common & Sense afrekenen met de Sustainable Fashion Gift Card! Wil je meer weten over dit duurzame cadeau? In deze blog kan je er alles over vinden 🙂

Wat is de Sustainable Fashion Gift Card?

De Sustainable Fashion Gift Card is 20 april 2020 gelanceerd en is de eerste fashion giftcard ter wereld gericht op duurzaamheid die je online en offline bij merken, winkels, belevenissen, fashion rental en vintage winkels kan verzilveren. Met de SFGC ontdek je een wereld vol prachtige duurzame mode.

Waarom is er een Sustainable Fashion Gift Card?

Niemand zou hoeven twijfelen aan een goed cadeau.

Ruim de helft van de mensen vindt het belangrijk dat hun kleding duurzaam is, maar slechts 14% probeert daadwerkelijk duurzame kleding te dragen. Om dit te vergroten is het belangrijk dat het kopen van duurzame kleding wat minder ingewikkeld wordt. Daarom maken we met de Sustainable Fashion Gift Card het gemakkelijk om een mooi en goed fashion cadeau te geven. Met de giftcard ondersteun je de verandering die nodig is om de mode-industrie te verduurzamen, en tegelijkertijd investeer je in fashion ondernemers die zich elke dag inzetten voor een betere mode-industrie.

Wanneer je jouw giftcard wilt verzilveren, ontdek je welke duurzame kledingkeuzes je allemaal hebt. Van mooie duurzame merken van talentvolle jonge ontwerpers, tot kleding bibliotheken, style coaches, en meer. En nee, duurzame mode is niet altijd duur. Al voor 15 euro kan je een mooi cadeau geven dat goed zit.

De Sustainable Fashion Gift Card bewijst dat duurzame mode voor een breed publiek toegankelijk kan zijn.

Hoe werkt de Sustainable Fashion Gift Card?

Bij online webshops kan je in de check out jouw unieke giftcard-nummer toevoegen. Je betaalt dan direct met de de SFGC. Bij een aantal webshops dien je de SFGC eerste om te ruilen voor een promotiecode. Als dit het geval is, dan is dit aangegeven op de brandpagina van de aangesloten fashion pionier op de SFGC-website. Bij fysieke locaties kan je de giftcard overhandigen uitgeprint of via de PDF op je telefoon overhandigen. 

Wil je nog meer weten over de cadeau kaart neem dan een kijkje op de website.

Ook is er op verschillende sociale media nog genoeg te vinden:
Instagram | FacebookLinkedin

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *